Training om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten en keuzemogelijkheden. Alle bijeenkomsten vinden plaats in Roosendaal en bij voldoende aanmeldingen start er iedere vier weken een nieuwe groep. De groepsbijeenkomsten bieden een verdieping voor mensen die op zoek zijn naar evenwicht in hun leven. Vanuit de ervaring dat binnen een groep je groeiproces gestimuleerd wordt, starten wij met een serie trainingen in Roosendaal. De inhoud van de training is gericht op personen bij wie, door toenemende spanning of door een ingrijpende gebeurtenis, de balans is verstoord. 

Verstoorde balans door toenemende spanning.
“Hoe gaat het?” De laatste tijd beantwoord je deze vraag regelmatig met een variant op ‘Druk’ of “Ach, als dit achter de rug is, dan wordt het wel weer rustiger”. Je wil wel eens een ander antwoord geven, weer het gevoel hebben dat je minder moet, en meer rust en ontspanning in je leven kan brengen. Nu kost alle ballen in de lucht houden je veel moeite. Je omgeving vergt veel van je. Misschien je werkgever, je collega’s, je kinderen, je ouders, je partner of allemaal tegelijk. Je wil liever niemand teleurstellen, je legt de lat hoog voor jezelf of hebt moeite met nee zeggen. Leuke dingen schrap je om meer ruimte te maken of je schuift met dingen waar je steeds meer tegenop gaat zien. Het ene moment denk je alles op te lossen door er maar eens goed je tanden in te zetten en het andere moment lijkt het de oplossing om het vooral uit te stellen tot morgen. De gevolgen die je ervaart zijn onrust en een toenemende prikkelbaarheid of zelfs somberheid. Komen deze kenmerken je bekend voor? De training Effectief in Evenwicht zou dan wellicht datgene bieden wat zorgt voor meer ruimte en rust.

Verstoorde balans door een ingrijpende gebeurtenis.
Wat je hebt meegemaakt heeft je leven in meerdere opzichten veranderd. Je bent iemand verloren, je bent ernstig ziek geweest of je hebt te horen gekregen dat je chronisch ziek bent. Misschien ben je net gescheiden of ontslagen. Allemaal redenen waarom je denkt dat je even minder grip hebt op je leven. Je wil best iets veranderen of anders omgaan met de nieuwe situatie maar je kan nog wel wat hulp in de juiste richting gebruiken. Deze training helpt je met het vinden van een hernieuwde balans en grotere veerkracht.

Hoe geeft de training je weer uitzicht op evenwicht in je leven?
De training bestaat uit een serie van acht groepsbijeenkomsten. De drempel om deel te nemen in de groep is heel laag. Hij bestaat uit mensen met verschillende drijfveren die allemaal, net als jij, meer invloed willen hebben op hun situatie en meer zelfkennis willen ontwikkelen. Gedurende de bijeenkomsten krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en in de keuzes die je hebt maar nu niet bewust maakt. Zo ga je geleidelijk meer grip krijgen op je tijdsbesteding en beter communiceren met de personen in je omgeving. Je zorgt zelf weer voor de energie om te doen wat je belangrijk vindt.

Wat zijn de kosten?
De acht bijeenkomsten onder begeleiding van een ervaren groepstherapeut wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar en hoort bij de huisartsenzorg.

Hoe kun je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden bij Judith Puttiger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De groepsbijeenkomsten vinden plaats op maandagavond, donderdagochtend en donderdagmiddag. Kun je absoluut niet op een bepaald dagdeel? Geef dat dan aan bij je aanmelding. 

Overzicht bijeenkomsten:
Bijeenkomst 1 Introductie/doelen
Bijeenkomst 2 Grenzen
Bijeenkomst 3 Reddersdriehoek
Bijeenkomst 4 Gedachten
Bijeenkomst 5 Kernkwadranten
Bijeenkomst 6 Energiemanagement
Bijeenkomst 7 Mindfulness
Bijeenkomst 8 Evaluatie en afsluiting
Er zijn mogelijkheden voor verdiepende bijeenkomsten rondom diverse thema’s, zoals ontspanning, beter slapen, meer inzicht op gebied van communicatie en persoonlijk leiderschap. 

 

Effectief in Evenwicht is een training van Opstellers in samenwerking met PRO Praktijksteun. 

AGENDA


Kies een beschikbare datum om aan te melden voor deelname aan een opstelling

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

CONTACT


OPSTELLERS

Judith Puttiger 
judith@opstellers.nl 
06 27 37 59 16

Locatie Roosendaal:
De Werkplaats
Ettingstraat 14a
4703GL  ROOSENDAAL

 

 

Facebook  LinkedIn

 Copyright © 2014 Opstellers. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt met ♥ door de Roversbende